Sammenligningsportaler

Det kan være vanskeligt at finde hoved og hale i de forskellige vilkår, priser og dækninger, når du skal vælge forsikring i dag. Udbuddet er kæmpestort, og to på overfladen fuldstændig identiske forsikringer kan samtidig alligevel være vidt forskellige, hvis man dykker ned i betingelserne og ser grundigt på de helt små deltaljer. Derfor er det en rigtig god idé at sammenligne en masse forsikringer på kryds og tværs, før du slår til. Dermed vil du være sikker på, at du skriver under på lige præcis det tilbud, der stemmer allerbedst overens med dine krav for en god forsikring, når det kommer til både dækning og pris. Har du allerede tegnet en forsikring, kan det også sagtens betale sig at sammenligne, hvis du f.eks. føler, at du måske betaler for meget i forsikring. Problemet er bare, at det kan være ret så uoverskueligt at skulle stå for selve sammenligningen af de mange forsikringer selv. Det er der dog heldigvis en smart løsning på, for i dag findes der et hav af forskellige forsikringsportaler, der kan være behjælpelige med lige præcis det at sammenligne forskellige forsikringer for dig.

Sammenlign forsikringspriser og find en billig forsikring

Forsikringsportalen.dk er én af de portaler, der sammenligner forsikringer for dig. Portalen er 100% uafhængig, og den hjælper hundredevis af danskere med at indhente forsikringstilbud, så de nemt og enkelt kan finde en billig forsikring. Indtast blot et par oplysninger, og så vil du straks modtage 3 tilbud på den type forsikring, du efterspørger. Servicen er brugervenlig, gratis og 100% uforpligtende.

Sammenlign dine elpriser

Elpristavlen.dk fungere på samme måde som Forsikringsportalen. Her er det muligt at sammenligne dine elpriser. Langt de fleste danskere betaler nemlig kæmpe overpris. En undersøgelse fra Dansk Energi viser, at tril trods for 95 % af de private elforbrugere er velvidende om at de kan skifte til et billigere selskab, så er det kun 21 % der benytter sig af muligheden.

Betaler du for meget for din mobilregning?

MP.dk er en lignende tjeneste der lader dig sammenligne dine mobilpriser. Så har du en teenager i huset, som taler til jeres regninger bliver rødglødende, så tjek op på om ikke i kan finde en billigere løsning her.

På nettet er der altså rig mulighed for at få sammenlignet tilbud, så du slipper for selv at skulle gøre det manuelt. Langt de fleste værktøjer er samtidig gratis og uforpligtende at benytte, så der er ingen undskyldning for ikke at få foretaget en sammenligning. Det kan i hvert fald ikke skade at få gjort det. Så tror du at I betaler for meget hjemme hos jer, så sæt dine udgifter under en lup og se om ikke der er penge at spare.